Antal inlägg: 56

Namn: Markus
Tidpunkt: 2009-06-14 19:41
Hej! Mormor sa att ni vill man skule kommentera lite, riktigt fräna bilder från afrika blir ju lite smått avis. Får tacka för studentpresenten också!

Svar: Hej! Grattis till studenten, nu är det ut i verkligheten som gäller! Det går säkert bra!! Det var riktigt bra i Sydafrika, du behöver ju inte vänta tills du är 45 med att åka dit, ett tips!

Namn: Helena
Tidpunkt: 2009-04-18 09:38
Nämen det var det värsta! Vilken trevlig sida Ni har fått ihop, jättekul. Själv tyckte jag att det var trevligt att få ett ansikte på Camilla. Vilka fina tavlor hon målar. Tyckte speciellt om älvorna och skulle gärna vilja köpa en.
Ni har i alla fall det bra där uppe i norr, trots att våren verkar vänta. Fint hus, fina upplevelser, bra hundar och varann framför allt. Tack så mycket för titten och på återseende. /Helena


Svar: Hej o tack för omdömmet! Än så länge är det ju bara en liten start....
Du får väl ringa eller maila om vilken tavla du eventuellt vill köpa, det är bara att du hör av dig!

Namn: Jonas
Tidpunkt: 2009-04-17 13:37
Hej Björn

så var man då inne för att checka läget. vilka hackers ni är som lyckats så bra. ha det bra från ett soligt och varmt Ripsa.

helena hälsar med all säkerhet och lär väl snart hitta hit hon oxå.

Namn: Steve Murphy
Tidpunkt: 2009-04-13 20:25
Hej!
Kul att få ett mejl och kolla in bilderna lite. Hoppas att ni har haft det bra under påsk!
Hälsningar Steve

Namn: lina sundgren
Tidpunkt: 2009-04-13 19:22
hej du kul att hitta er här, vad skall ni göra i sydafrika?
/ nyfiken lillkussin


Svar: Hej! Kul att se att du tittade in! Vi ska ner på en jakt- och fiskesafari med ett företag som heter Tall Grass Safaris. Resan är en vinst från i höstas, ska bli hur spännande som helst! Nio dagr där nere, jakt, fiske och en tur i Kruger nationalpark

Namn: Åsa Beckman
Tidpunkt: 2009-04-13 10:55
Hej Björn!
Vad kul att få se er i cyberspece, när vi nu inte träffas live så ofta. Härliga bilder. Hoppas påsken varit bra och att värmen kommit till er också. Vi har firat den i vårt nya hus i Sparreholm i Sörmland men är nu tyvärr på väg tillbaka till Sthlm och det hårda livet igen. här har varit uppemot 20 grader varmt. Ha det gott och hälsa! Kusin Åsa och Fredrik

gästbok

Hej! Om du nu har hittat in till oss så kan du gärna få lämna en liten notis i gästboken också!! tack för titten och välkommen tillbaka! :)

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

blinkande öga